Citerdial
Vidus: balta, lygi, maistinės kokybės NR guma
Išorinis paviršius: aplinkos poveikiui ir trinčiai atspari NR guma, padengta impregnuotu mėlynos spalvos audiniu
Armatūra: armuota tekstilinės armatūros tinklu bei cinkuoto plieno spirale
Darbinė temperatūra: nuo -30°C iki +80°C
Naudojimas: skirta vynui, alui, pienui, sultims, geriamam vandeniui, sidrui, actui, alkoholiui iki 50% siurbti ir transportuoti. Galima trumpalaikė (iki 10 minučių) sterilizacija su plovimo priemonėmis +110ºC temperatūroje. Atspari 3% natrio šarmo bei 3% azoto rūgščiai
Privalumai: labai lanksti, daugiasluoksnė, aukštos kokybės maistinė žarna, tinkama tiek slėgimui, tiek ir siurbimui. Atspari temperatūros svyravimams. Vidinis paviršius gaminamas iš lygios baltos gumos, kurioje nesidaugina bakterijos
- Prekė užsakoma
Citerdial
Pieno transportavimui: pienovežių prijungimui pieno iškrovimo aikštelės ar stacionarios įrangos, perdirbimo ir užpildymo įmonėse. Taip pat kitų skystų maisto produktų, tokių kaip vynas, alus, sidras, vaisių sultys, actas ir alkoholis transportavimui iki 50%, išskyrus riebius maisto produktus ir aliejus.